Helyi életstílus

2023.12.17. 18:45

Hétfőn kiderül, megnyeri-e ismét a Géniusz címet Kovács Attila

Hétfő este elérkezik a Géniusz szuperdöntője, amelyben Kovács Attila szegedi reumatológus ismét elnyerheti a fődíjat. Ellenfele az a Hutnik Manó lesz, aki a másik szegedi játékost, Galág Botondot búcsúztatta.

Timár Kriszta

Jön a szuperdöntő, benne a szegedi reumatológussal. Fotó: DM

Az eddigi legmagasabb színvonalú televíziós vetélkedő ér véget hétfőn: a Géniusz című kvíz szuperdöntője kerül adásba az ATV-n. Mint arról már korábban írtuk, ebben a szériában hazánk legsikeresebb kvízjátékosai közül is csak az a 16 szerepelt, akik az első évadban a legnagyobb nyereményeket vitték haza. Ők egyenes kieséses rendszerben párbajoztak egymással a Géniuszok Géniusza címért.

A műsorban két szegedi kötődésű játékosnak szurkolhattunk. Galág Botond, a SZTE biológus szakos hallgatója egy hónappal ezelőtt búcsúzott: a második fordulóan nagyon szoros csatában, 7 párbajig tartó harcban alulmaradt a banki elemzőként dolgozó Hutnik Manóval szemben, így a 22 éves fiatalember 250 ezer forintos nyereménnyel búcsúzott. Hogy mennyire nem volt szégyen tőle kikapni, azt az idő bizonyította: Hutnik Manó a következő fordulóban Boros Mártont győzte le, aki a műsor egyik nagy esélyese volt, így került be a szuperdöntőbe. Abba a szuperdöntőbe, ahol a másik szegedi kvízmester, Kovács Attila lesz hétfőn az ellenfele.

A szegedi származású, de jelenleg Kiskunhalason praktizáló reumatológus tehát hétfőn visszavághat a másik szegedi kiejtéséért Hutnik Manónak, ezzel egyidőben pedig a Géniusz cím után – amit egyedül neki sikerült eddig megszereznie – a Géniuszok géniusza címet is bezsebelheti az 5 millió forintos fődíj mellett. Hogy a nagy esélyes, maga a Géniusz tud újra diadalmaskodni ebben a nagyon kemény csatában, vagy a feltörekvő kvíztitán ezúttal felül tud kerekedni a legyőzhetetlennek tartott doktoron, hétfőn 20.30 órától kiderül. Kovács Attila egyébként a következő szavakkal kommentálta a hétfői adást: – Nincs mit hozzátenni, úgy gondolom, jeles teljesítmény volt idáig is eljutni, mind az arany-, mind az ezüstérem gyönyörűen csillog! Lesz, ami lesz, úgy gondolom, itt mindenki nyertesnek érezheti magát. Mindkettőnk nevében fordulatos, izgalmas játékot, jó szurkolást kívánok! 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában