Helyi életstílus

2024.06.06. 09:45

Fedezd fel a nyár legizgalmasabb táborait az Eötvösben

Tábori Szilvia

Fotó: HSZC Eötvös

Idén is várja az iskolásokat az izgalmas nyári táboraiba a HSZC Eötvös József Technikum Hódmezővásárhelyen. A turnusok az informatika, sport és szépség témakörben nyújtanak tartalmas programokat. 

Techwizards InformatikAI Táborban saját mobil alkalmazást lehet készíteni, felfedezni a 3D nyomtatás csodáit, és Lego robotokat programozni. A Stílus és Szépség Táborban megismerhető a barokk kor, megtanulható a hajfonás művészete babafejen, vagy a legújabb digitális eszközök használata a szépségiparban. Az Ötkarikás Sport és Élmény Táborban pedig lesz kerékpártúra, strandolás, sok-sok izgalmas vetélkedő; garantált a sportos és aktív kikapcsolódás.  

Fotó: HSZC Eötvös

Az iskola szakmai oktatói elkötelezettek amellett, hogy minden résztvevő felejthetetlen élményekkel távozzon, és akár már egy kis előnyre is szert tegyen a következő tanévben. Emellett lehetőséget kínálnak a leendő osztálytársak megismerésére és baráti kapcsolatok kialakítására.

A táborok június 24-28-ig tartanak, a Csongrád-Csanádi Kereskedelmi- és Iparkamara támogatásának köszönhetően a részvételi díj mindössze 14 ezer forint; az étkezésről a szervezők gondoskodnak. További részletekért és jelentkezés az eotvos.hiszk.hu weboldalon, vagy a 62/241-988-as telefonszámon.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában