Helyi érték

2023.05.24. 12:18

Pénzt gyűjt a vásárhelyi önkormányzat a nyári gyermekétkeztetésre

Kovács Erika

Fotó: Kovács Erika

A hódmezővásárhelyi önkormányzat idén is megszervezi a rászoruló gyermekek nyári szünidei étkezését. Ehhez a lakosság és cégek, civil szervezetek támogatását várják. Kétszáz gyermeknek nyújtanának segítséget.

A nyári gyermekétkeztetés megszervezésével idén, az állam által nyújtott normatív támogatáson felül, 200 hátrányos helyzetű gyermek étkezését szervezik meg.

– A nélkülöző gyermekek és családjaik számára hatalmas segítség a napi egyszeri meleg étkezés a nyári szünidőben. Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város polgárai, vállalkozásai, civil szervezetei már több alkalommal bizonyították, hogy nemes célok érdekében össze tudnak fogni. A nyári gyermekétkeztetés megvalósításához ismételten szükség van mindannyiunk összefogására, támogatására – írták a vásárhelyi önkormányzat közösségi oldalán, a gyorshír szolgálaton.

Az önkormányzat adományokat kér, amiket a K&H Banknál vezetett 10400559-00032625-00000006 számlaszámra lehet utalni. A megjegyzés rovatba kérik, tüntessék fel: „Hátrányos helyzetű gyermekek támogatása.” Az erre a célra szánt pénzösszegeket be lehet fizetni személyesen a polgármesteri hivatal pénztárában is. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!