Elindult a Bortér

2019.09.18. 19:47

Fergeteges tánckavalkáddal elstartolt a kilencedik bormustra

A hagyományokhoz híven látványos szüreti felvonulással kezdődött el szerda este a 9. Bortér a megyeszékhelyen.

K. A. R.

Fotó: Karnok Csaba [email protected]

A Délikert Möndörgő Táncegyüttes, a Délikert Napsugár Táncegyüttes, a Szeged Táncegyüttes, a Nosztalgia Népitánc Együttes és a Tiszavirág Néptánc Egyesület szórakoztatta a nagyérdeműt a Széchenyi tértől a Klauzál téren, a Dugonics téren, az Árpád téren és az Apáthy utcán át a Dóm térig. A talpalávalót a Kender Zenekar és a Nyenyere Egylet húzta. A táncosokkal és a zenészekkel együtt vonultak a lovasfogatok is: a Falvi Betyárok Lovas és Sport Egyesület tagjai, valamint Petrovics Mihály pónifogatával.

Szerdától vasárnapig Tokaj-Hegyaljától Villányig az összes hazai borvidék nedűjét megkóstolhatjuk a Dóm téren, ahol a nemes italok és finom ételek mellett a Bortér dupla színpadán fellép többek között a Mil Pasos zenekar, a Volvox, Roy és Ádám, Varga Viktor, Nika, a Molnár Dixieland Band és az Útközband is, ezek mellett számos pop-rock-, jazz- és szvingelőadó szórakoztatja a közönséget a bormustrán.

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!