Helyi érték

2019.10.10. 06:32

Nagyvárosi létükre egy tanyán találták meg a tökéletes idillt

Alig volt pénzük, amikor közös életüket elkezdték, Olasz Csaba és párja így egy lakhatatlan állapotú tanyát kezdett el felújítani. Mindketten városból származnak, mostanra mégis egy pusztaszeri tanyán találták meg a tökéletes életteret.

Timár Kriszta

Pusztaszer 2019.10.07. Olasz Csaba és családja tanyára költözött képen: Fotó: Török János - Délmagyarország - DM

Fotó: Torok Janos

 

A városi ember számára még mindig van abban valami visszatetsző, ha azt hallja: tanya. Düledező vályogházak, jószágok és a komfortosság teljes hiánya – nagyjából így képzelik el sokan a tanyai létet. Olasz Csaba és párja, Szabó Erika is sokáig azt gondolták, nem képesek erre az életmódra. Mindketten városból származnak, mostanra mégis egy pusztaszeri tanyán találták meg a tökéletes életteret. Alig volt pénzük, amikor közös életüket elkezdték, Olasz Csaba és párja így egy lakhatatlan állapotú tanyát kezdett el felújítani. Évek alatt, kitartó munkával igazi paradicsomot hoztak létre Pusztaszeren, három gyermekük már nem is tudja, milyen a kerítésekkel körbehatárolt, betonnal teleépített városi élet. Bár Erika korábban hallani sem akart a tanyai életről, ma már azt mondja, semmi pénzért nem cserélné ezt el.

Cikkünket megtalálja a csütörtöki Délmagyarországban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!