Helyi gazdaság

2013.02.23. 12:00

Környezetbarát termékek, technológiák, szolgáltatások

Szeged - Közös, magyar-román termékbemutatóval egybekötött konferencia lesz Szegeden a CSMKIK székházában március 7-én.

Delmagyar.hu

A Temes Megyei Kereskedelmi, Ipari és Agrárkamara a meegyei kamara partnerségével 2012-ben kezdte meg a „LINK" című projekt megvalósítását, a Magyarország-Románia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 támogatásával, melynek keretében 2013. március 7-én termékbemutatóval egybekötött konferencia lesz Szegeden a CSMKIK Székházában környezetbarát termékek, technológiák és szolgáltatások témakörben, magyar és román cégek részvételével.

KONFERENCIA Időpont: 10-12.30
Témakörök:

- Környezetvédelem, környezettudatosság a vállalkozásoknál
- Környezetirányítási rendszerek
- Környezetbarát termékek - best practice
- Hulladékkezelés, hulladékhasznosítás
- Megújuló energiák

TERMÉKBEMUTATÓ Időpont: 13-17 óra között

A projekt költségvetéséből 10 Csongrád és 10 Temes megyei környezetbarát termékekkel, technológiákkal és szolgáltatásokkal foglalkozó vállalkozás, illetve azok termékeinek és szolgáltatásainak bemutatására biztosítanak infópultos lehetőséget.

A konferenciára az itt letölthető jelentkezési lapokat a [email protected] e-mail címre vagy a 62/426-149-es faxra kérik vissza! A jelentkezési határidő: 2013. március 1., péntek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában