Helyi gazdaság

2013.03.25. 14:35

Kamarai együttműködés a kormányhivatallal

Együttműködési megállapodást kötött a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Csongrád Megyei Kormányhivatal keretében működő Munkavédelmi és Munkaügyi Szakigazgatási Szerv. <br>

Delmagyar.hu

Az együttműködési megállapodást [namelink name="Soós Tamás"], a Szakigazgatási Szerv igazgatója, valamint [namelink name="Nemesi Pál"], a CSMKIK elnöke írta alá a Kamara március 22-ei elnökségi ülésén.

Cél, hogy a Csongrád megyei vállalkozók érdekében segítse az információáramlást az együttműködő felek között, valamint elősegítse a vállalkozók munkaügyi és munkavédelmi feladataival összefüggő tevékenységének jogszabály szerinti gyakorlását.

A megállapodásban rögzítették, hogy a kamara vállalja, a fenti témához kapcsolódó konferenciák, szakmai rendezvények szervezését, amelyekre a szakigazgatási szerv előzetes egyeztetések szerint előadót biztosít; a Csongrád Megyei Kormányhivatal Munkavédelmi és Munkaügyi Szakigazgatási Szerve pedig a kamara rendelkezésére bocsátja a témakört érintő, vállalkozások feladatellátását segítő tájékoztató anyagokat, ellenőrzési tapasztalatokat tartalmazó összefoglalókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában