Helyi gazdaság

2023.11.10. 15:26

Felavatták Maroslele sportcsarnokát – Fotók

Szabó Imre

Az új tornacsarnoknak mindenki örül Maroslelén. Fotó: Nagy Szabolcs

Péntek délelőtt hivatalosan is átadták Maroslele új, de egyébként már csaknem két hónapja működő sportcsarnokát. A létesítmény állami beruházásból épült meg és 794 millióba került – itt tartják a helyi iskola testnevelésóráit, illetve rendezvényeknek és edzéseknek ad otthont.

Az ünnepségen a falu polgármestere, Drimba Tibor azt mondta, érdemes volt belevágni ebbe a beruházásba, mert egy olyan létesítménnyel gyarapodott a község, amely méltó befejezése a közoktatási intézmények építésének, illetve felújításának. Emlékeztetett rá: az elmúlt években megújult az óvoda, az iskola, és új bölcsőde is épült.

Ebből a szempontból minden adott ahhoz, hogy Maroslelén jó legyen élni, és érdemes legyen ide költözni

 – mondta.

A gyerekek úgy válnak egészséges felnőtté, ha minden nap mozognak – mondta Szekeresné Rácz Mariann igazgató. Hangsúlyozta: a tornacsarnok ehhez 21. századi körülményeket biztosít az iskola diákjainak, de sportolni vágyó felnőtteknek is. Az avatóünnepséget követően sportnapot rendeztek a helyi fiataloknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában