Időjárás

2022.11.01. 14:26

Mindenszentek napján megláttuk a napot

Kellemes őszi időt kaptunk a mai napra.

Delmagyar.hu

Fotó: Pezzetta Umberto/MW

Napközben az ország déli, délnyugati felén megszűnhet a párásság, és kisüthet a nap - írta tegnap a Köpönyeg előrejelzése, és ez be is igazolódott: a napsütés mellé kellemes őszi időt kaptunk Mindenszentek napjára. Kora délután 22 fokig emelkedett a hőmérséklet, hajnalban 11 fokig süllyed majd. Szerdán a nap első felére erősen felhős, párás, néhol tartósan borult időt jósolnak, előfordulhat kisebb eső, szitálás is, de a déli óráktól észak, északnyugat felől csökken majd a felhőzet. Az északnyugati szél megélénkül, délután nem lesz olyan meleg, mint ma: 19 fok körüli értékeket mérhetünk.

Ami az ovosmeteorológiát illeti, folytatódik a frontmentes, de párás őszi időjárás. A légköri változások nem befolyásolják számottevő mértékben szervezetünk működését, de a párás levegő felerősítheti a krónikus ízületi és felső légúti betegségben szenvedők panaszait, illetve kedvez a felső légúti vírusok terjedésének. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában