Helyi időjárás

2023.12.31. 17:38

Ilyen lesz az időjárás szilveszter este

Delmagyar.hu

Vasárnap késő délutántól egy érkező hidegfront hatására északnyugat felől mindenütt beborul az ég, és éjszaka egyre többfelé várható eső, zápor, hajnalban, reggel délen egy-egy helyen az ég is megdörrenhet. A kora reggeli órákig a délkeleti, keleti határ közelében még kicsi a csapadék előfordulási esélye. Reggeltől északnyugat, nyugat felől gyorsan és jelentősen csökken a felhőzet, délutánra a keleti határvidéken is. Eközben az ország déli fele fölé magasszintű felhőzet érkezik. A Dunántúlon délelőtt, a keleti határvidéken délután, késő délután áll el az eső. Vasárnap a déli szél élénk, az Észak-Dunántúlon olykor erős lesz, és éjszaka is élénk marad a légmozgás. Hajnaltól azonban előbb a Dunántúlon majd napközben keletebbre is északnyugatira, nyugatira fordul a szél, és meg is erősödik.

A hajnali órákban általában 2 és 8 fok közötti értékekre számíthatunk. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 4 és 11 fok között alakul, Baranyában reggel állhat be a maximum.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában