Fegyház

2019.09.12. 16:09

Interneten terjesztette a drogot – nem érte meg

Jogerősen tíz év fegyházat kapott az a férfi, aki párjával Szegeden, majd Makón kábítószert árult, társa 7 évre kerül a rácsok mögé.

Munkatársunktól

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Az elsőrendű vádlott álnéven a legnépszerűbb közösségi oldalon létrehozott csoportban terjesztette a drogot. Csak azok rendelhettek tőle, akiket ebbe a közösségbe meghívott és visszaigazolt, mégis lebukott. A férfi volt az, aki az ismeretlen forrásból származó kábítószert hígította és porciózta, majd a csomagokat az élettársa adta fel a postán a megrendelőknek. A pár legalább 28 személynek, összesen 180 alkalommal adott el kábítószert, ezzel több, mint 2,7 millió forintot kerestek. A vádlottak Kínából és Spanyolországból is rendeltek bódultságot előidéző vegyületeket, de ezek a szállítmányok már a repülőtéri vámellenőrzésen lebuktak. A Szegedi Ítélőtábla helybenhagyta a kábítószer-kereskedelem miatt kiszabott büntetését, ezért az jogerőre emelkedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában