Autóbaleset Kecskemétnél

2019.12.01. 16:43

Felborult egy autó az 5-ös főúton, két gyermek és az édesanyjuk súlyosan megsérült

Kecskemét határában történt a baleset.

Súlyos baleset történt Kecskemétnél. Fotó: Donka Ferenc

Két kiskorú gyermek és egy felnőtt sérült meg, amikor autójukkal többször felborultak az 5-ös főúton Kecskemét határában kora délután.

Városföld felől haladt a Volkswagen személygépkocsi, amikor egy balra ívelő kanyar után letért az útról és a szántóföldön többször felborult.

 

Információnk szerint a gépkocsiban ülő 8 év körüli gyermeket újra kellett éleszteni, míg egy 10 év körüli gyermek és édesanyja súlyosan megsérült, a mentők mindhármukat kórházba szállították. A helyszínelés és a mentés miatt a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, az útzárat 15.15 körül oldották fel. A baleset körülményeit a rendőrség még tovább vizsgálja, a korábban megjelent közlemény a Police.hu-n még két sérültről írt.

A Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság oldalán az áll: lesodródott az úttestről és az út menti árokba hajtott egy gépkocsi vasárnap délután Bács-Kiskun megyében, az 5-ös főút Kecskemét és Városföld közötti szakaszán. A balesethez a kecskeméti hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet és megkezdték a műszaki mentést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában