Helyi kék hírek

2020.01.16. 13:17

Tragikus ütközés Tompánál, egy ember meghalt

Két személygépkocsi ütközött össze frontálisan Tompa határában, az egyik jármű a tetejére borult. Egy ember meghalt, többen megsérültek.

delmagyar.hu

Két személygépkocsi ütközött össze frontálisan Tompa határában, az egyik jármű a tetejére borult. Egy ember meghalt, többen megsérültek. Úgy tudjuk, a Dacia személyautó Kiskunhalas felől tartott Tompára, amikor a település határában áttért a baloldalba és fékezés nélkül belecsapódott a szemből érkező Audiba, amely az ütközés erejétől a tetejére borult. A Dacia 60 év körüli sofőrje a helyszínen életét vesztette, míg az Audiban utazó 53 éves férfit súlyos, a mellette ülő anyósát pedig könnyebb sérülésekkel szállították a mentők a kiskunhalasi kórházba. A helyszínelés idejére az 53-as főút érintett szakaszát teljes szélességben lezárta a rendőrség, a forgalmat az 55-ös főútra terelték. A baleset pontos körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában