Helyi kék hírek

2020.02.27. 12:07

Mobiltelefont és kerékpárt is lopott a hódmezővásárhelyi férfi

Üzletszerű lopásért indítottak ellene eljárást.

delmagyar.hu

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát azzal a 32 éves férfival szemben, aki egy mobiltelefont, illetve egy kerékpárt lopott el a városban. A feltételezett elkövető 2020. február 7-én egy szórakozóhelyen kávézás közben lett figyelmes az egyik asztalon felejtett készülékre: zsebre tette a telefont, majd távozott.

Két nappal később a férfi a belvárosban sétált, ahol felfigyelt egy élelmiszerbolt előtt lévő lezáratlan kerékpárra: felült rá, majd eltekert a kétkerekűvel.

A rendőrök rövid időn belül azonosították a bűncselekmények feltételezett elkövetőjét, akitől lefoglalták az eltulajdonított mobiltelefont és a kerékpárt is, majd visszaadták azokat a tulajdonosoknak.

A férfi gyanúsítotti kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett, ellene üzletszerűen elkövetett lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A hódmezővásárhelyi nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait a napokban megküldték az ügyészségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában