Baleset

2020.05.13. 15:14

Három autó ütközött Szentesnél – Fotókkal frissítve

A balesetben három férfi és egy nő sérült meg. Az útlezárást feloldották.

delmagyar.hu

A rendőrök a helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Fotó: Donka Ferenc

A Volkswagen Kunszentmárton felé haladt, amikor balra be akart kanyarodni, amit a mögötte érkező Suzuki vezetője későn vett észre. Az intenzív fékezés ellenére nekiütközött a már álló Volkswagen járműnek, amelyet átlökött a szemközti sávba, ahol összeütközött a szemből érkező Toyota személygépkocsival. A balesetben három férfi és egy nő sérült meg, őket a mentők kórházba szállították.

A vétlen Volkswagen sofőrjének már csak 15 métert kellett volna megtennie, hogy biztonságosan hazaérjen.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés befejeződött, a rendőrség az útlezárást 16 órakor feloldotta, a forgalom folyamatos.

 

Korábban írtuk:

Május 13-án 14 óra 30 perc körül közúti közlekedési baleset történt a 45-ös számú főút 23-as kilométerszelvényében, ahol eddig tisztázatlan körülmények között három személygépkocsi ütközött össze. Az elsődleges információk szerint a balesetben egy ember sérült meg.

A rendőrök a helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat irányítják. A rendőrség kéri az arra közlekedők fokozott figyelmét és türelmét!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában