Katasztrófavédelmi összesítő

2020.06.15. 09:13

Kútba esett egy ló Hódmezővásárhelyen

Kimentették az állatot.

delmagyar.hu

Péntek délelőtt egy szegedi családi ház tetején a Hajnal utcában cserepek mozdultak el, amelyek veszélyeztették a gyalogos forgalmat. A beavatkozást a város hivatásos egysége végezte, személyi sérülés nem történt.

Pénteken a délutáni órákban Hódmezővásárhelyen a Jókai utcában CO érzékelő jelzett be, ahová a hódmezővásárhelyi hivatásos egységet riasztották. A helyiséget a tűzoltók kiszellőztették, személyi sérülés nem történt.

Vasárnap a kora reggeli órákban bejelentés érkezett, miszerint egy ló kútba esett egy Szenteshez közeli tanyán. A szentesi hivatásos tűzoltók kézi erővel, valamint spanifer segítségével mentették ki a lovat.

A délutáni órákban az M43-as autópályán Makó közelében egy tehergépjármű árokba hajtott és az oldalára borult. A műszaki mentést a makói hivatásos tűzoltók végezték, akik áramtalanították a járművet. Személyi sérülés nem történt.

Az esti órákban Szegeden a Pulz utcában egy leszakadt faághoz riasztották a város hivatásos egységét, amely veszélyeztette a forgalmat. Személyi sérülés nem történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában