A Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hírei

2020.08.17. 10:10

A sütőben felejtett étel okozta a tüzet

Több tűzeset történt a megyében a hétvégén, Hódmezővásárhely közelében pedig öten megsérültek, amikor egy tartálykocsi egy személyautóval ütközött.

delmagyar.hu

20200416 Szeged Lángolt a nádas a Bajai út mellett a Maty-érivel szemben. A rendőrök egy sávra terelték a forgalmat, biztosítva a tűzoltók munkáját. Fotó: Karnok Csaba KC Délmagyarország DM

Fotó: Karnok Csaba (Illusztráció)

Szentesen a Lázár Vilmos utcában egy lakóépület konyhájában gyulladt meg a sütőben felejtett étel péntek délelőtt. A helyszínre érkező szentesi hivatásos tűzoltók porral oltó készülék segítségével oltották el a tüzet.

Szombat reggel a 47. számú úton, Hódmezővásárhely közelében egy gázolajat szállító tartálykocsi személyautóval ütközött. A balesetben öten megsérültek. A tartálykocsi rakománya nem került a szabadba.

Faág szakadt egy parkoló autóra kora délután Makón, a Rudnay Gyula utcában. Az ágat a makói hivatásos tűzoltók láncfűrész segítségével távolították el, személyi sérülés nem történt.

Összehordott szemét égett egy tizenöt négyzetméter alapterületű, használaton kívüli raktárhelyiségben a szegedi Máglya soron vasárnap délután. A helyszínre érkező szegedi tűzoltók két vízsugárral eloltották a tüzet.

Csongrádon, a Mária dűlőben gaz, avar égett, mintegy nyolcvan négyzetméteres területen. A tüzet a csongrádi hivatásos tűzoltók fékezték meg.

Kora este egy szatymazi tanya mellett égett az aljnövényzet. A tüzet a szegedi hivatásos tűzoltók a sándorfalvi önkéntes egységgel közösen oltották el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában