Őrizetbe vették őket

2020.09.15. 10:01

Több tanyára is betörtek Kistelek térségében

A kisteleki rendőrök elfogtak két lajosmizsei férfit, akik több ingatlanba törtek be Kistelek, Balástya és Csengele térségében. Lopás miatt kell felelniük.

delmagyar.hu

A lopott tárgyakat visszajuttatják a tulajdonosoknak.

Forrás: police.hu

A megalapozott gyanú szerint a 34 éves L. Mihály és társa, a 30 éves H. Balázs 2020. július 30-a és augusztus 26-a között összesen nyolc tanyára ment be és vitt el onnan különböző használati tárgyakat Kisteleken, Balástyán és Csengelén.

A lopott tárgyakat visszajuttatják a tulajdonosoknak.
Fotó: police.hu

A páros többek között járműalkatrészeket, kerti eszközöket, szerszámgépeket, mikrohullámú sütőt, valamint gázpalackot tulajdonított el az épületekből.

A nyomozók a beszerzett adatok alapján megállapították a feltételezett elkövetők személyazonosságát, akiket elfogtak, majd a Kisteleki Rendőrkapitányságra előállítottak. Ellenük eljárás indult. Kihallgatásukat követően a rendőrök őrizetbe vették L. Mihályt.

Az ügyben tartott kutatások során az egyenruhások az eltulajdonított tárgyak egy részét lefoglalták és azokat visszaadják a tulajdonosoknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában