Kék hírek

2020.09.25. 09:18

Vérző fejjel, törött bordával hagyták magára a megvert férfit

Mint egy kertvárosi leszámolás.

delmagyar.hu

Fotó: Pixabay

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség vádat emelt azzal a két férfivel szemben, akik tavaly májusban egy építési törmelék elhelyezése okán vitatkoztak össze a sértettel. – tudtuk meg a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség közleményéből.

A vádirat szerint a sértett szegedi ingatlana melletti telket egy építési vállalkozó használta, aki erre a földterületre 2019-ben több alkalommal építési anyagot pakolt le. A sértett ezt nehezményezte és ki is nyilvánította az ott dolgozó munkások felé, de ez a vádbeli napig a kölcsönös sértegetésekben merült ki, tettlegességre nem került sor.

A sértett 2019. május 25. napján reggel kerékpárral indult hazafelé a közeli boltból, amikor gépkocsival elhaladt mellette az építési vállalkozó két munkása. Miután észrevették a sértettet, az autóval elé vágtak és megállásra kényszerítették, majd a gépkocsiból kiszállva a vádlottak egyike a sértetthez lépett, ököllel arcon ütötte, aki ennek következtében a kerékpárral együtt a földre esett. A

sértett bántalmazásával ezt követően sem hagytak fel, négy-öt alkalommal arcon ütötték, illetőleg mindkét vádlott rugdosni kezdte őt. A vádlottak egyikén fémbetétes munkavédelmi cipő volt, mellyel legalább két alkalommal a sértett mellkasába rúgott.

A vádlottak ezt követően a földön fekvő, vérző fejű férfit magára hagyták, majd a gépkocsival a helyszínről elhajtottak. A sértett a telefonjáról értesítette a mentőket, majd őt kórházba szállították,

ahol súlyos állapotban felvételt nyert és gyógykezelték.

A bántalmazás következtében a sértett fejsérülést, valamint a mellkas sérülését szenvedte el a bordatörések mellett, amelyek közvetett életveszélyes állapotot eredményeztek. A sértett sérülései

mintegy 4 hét alatt gyógyultak meg. A főügyészség a vádlottakat életveszélyt okozó testi sértés bűntettével vádolja. A vádlottak bűnösségéről a Szegedi Törvényszék fog dönteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában