Gyilkosság

2020.11.06. 11:50

Megöltek egy várandós nőt Szegeden – Fotók, Videó

Megölte a feleségét egy 38 éves férfi Subasán péntek hajnalban. Hogy miért végzett a nővel, egyelőre nem tudni. A szomszédok szerint a házaspár csendesen élt, visszahúzódóak voltak. A férfit nem sokkal a gyilkosság után az anyja házában kapták el a rendőrök Domaszéken.

Suki Zoltán

Szeged - Subasa 2020.11.06. gyilkosság történt a Subasa úton fotó: Kuklis István Délmagyarország DM KI

Forrás: Archív fotó

Fotó: Kuklis István

Rendőrautók szirénázására ébredtek Szegeden a Subasai út lakói péntek hajnalban. Amikor a rendőrök lezárták az utca egyik részét, már lehetett sejteni, hogy tragédia történt. Kiderült, hogy egy 38 éves férfi megölte a feleségét, aki információink szerint nyolc hónapos terhes volt. Az udvaron végzett az asszonnyal, ott találtak a nő holttestére. Az egyik szomszéd úgy tudja, hogy a torkát vágta el a férfi.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében viszont azt írták, hogy a férj többször is megszúrta a nőt, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A férfi a késelés után elhagyta a helyszínt. Az anyjához ment, akinek elmondta, hogy mit tett, mire az asszony értesítette a rendőrséget. A nyomozók a bejelentéstől számított fél órán belül Domaszéken elkapták és előállították a gyilkost, aki ellen emberölés miatt indítottak eljárást.

Vérbe fagyva találtak az asszonyra

Subasának ez a része egyébként csendes környék. Egy másik szomszéd lapunknak arról beszélt, hogy először azt hitte, baleset történt, autók ütközhettek, később azonban megtudta mi történt. Azt is elmondta, hogy ő nyírta a fiatal pár háza előtt a füvet, de azt nagyon furcsának találta, hogy a férfi sosem mutatkozott be neki. Annyit tudott róla mindössze, hogy Romániából érkezett, és mindennap eljárt dolgozni valahova. Ő mondta azt is, hogy a fiataloknak már volt egy kislányuk, a férfi gyakran vele sétáltatta a kutyájukat. Azt viszont nem értette, hogy miért vannak folyton bezárkózva. Már körülbelül két éve laktak a subasai házban, de senki sem tudott róluk szinte semmit.

Csendes embernek ismerték

Amikor ott jártunk a helyi kisboltban éppen nem volt vásárló, csak az eladó volt az üzletben. Ő is megerősítette, amit a többiek mondtak, hogy a pár nagyon csendesen, bezárkózva élt. Amikor a férfi elment a boltba bevásárolni, akkor sem szót szinte egy szót sem. Csak elmondta, hogy mit szeretne, fizetett, és már ment is haza.

Nem tudni miért történt a tragédia

Hogy mi vezethetett a tragédiához egyelőre nem lehet tudni. Arról is egy szomszéd beszélt, hogy a házaspárnak anyagi gondjai voltak, és szerinte az sem kizárt, hogy drogokat fogyasztottak. Ez utóbbit azonban a többi környékbeli nem erősítette meg, ők azt mondták, hogy a férfi józan életű volt, és nem lehetett a tragédiára számítani.

Az emberölés büntetési tétele alapesetben 5-től 15 évig terjedő szabadságvesztés. Mivel azonban a nő terhes volt, és különös kegyetlenséggel végzett vele a férje, ha elítélik, valószínűleg a leghosszabb büntetést kapja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában