a földutakon lehet kerülni

2021.01.09. 13:20

Nagyobb baleset történt a Széksósi úton, öten megsérültek – Fotók

Öten sérültek meg – köztük két gyermek -, amikor két autó ütközött össze Szegednél.

delmagyar.hu

Öten sérültek meg - köztük két gyermek -, amikor két autó ütközött össze Szegednél.

Fotó: Donka Ferenc

Bordány felől haladt az Opel, amikor eddig ismeretlen okból összeütközött a szemből érkező Peugeot-val. Az ütközéstől a Peugeot az árokba borult, vezetőjét csak a tűzoltók tudták kiemelni. Őt és az Opelben utazó két gyermeket és két felnőttet a mentők kórházba szállították.

A baleset miatt az 5408-as bordányi utat teljes szélességében lezárták, a karambol pontos körülményeit a rendőrség még vizsgálja.

Korábban írtunk:

Olvasói információink szerint nagyobb balesetről van szó a Széksósi, illetve a Bordányi út találkozásánál. Az ütközés következtében az egyik autó az árokba borult, egy ember pedig beszorult. A szegedi hivatásos tűzoltók mellett a mentők is a helyszínre érkeztek.

A rendőrség elmondta, hogy két autó ütközött össze, a helyszínen pedig jelenleg teljes útlezárás van, a környező földutakon lehet kerülni. A helyszíni szemle várhatóan két órán keresztül tart.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában