Drogkereskedelem

2021.02.05. 09:46

Drogot terjesztettek a vásárhelyi iskola közelében

Kristályt és marihuánát árultak.

delmagyar.hu

Police.hu

Forrás: Police.hu

A Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség indítványt tett a nyomozási bíró felé, hogy rendelje el annak a két, helybeli férfinak a letartóztatását, akiket a nyomozó hatóság kedd este vett őrizetbe kábítószer-kereskedelem bűntettének gyanújával.

Fotó: Police.hu

Az ügyészség közleményében azt írja, hogy a

gyanú szerint a két férfi 2020. év elejétől kezdődően, anyagi haszonszerzésre törekedve, heti rendszerességgel értékesített kábítószert – ún. kristályt illetve marihuánát – több fogyasztó számára Hódmezővásárhely területén.

Egyikük egy oktatási intézmény közvetlen közelében is árulta drogot, így az iskola udvarán tartózkodó tanulók is tanúi lehettek a két férfi cselekményeinek.

A nyomozó hatóság a gyanúsítottak lakóhelyén végzett kutatások során kábítószergyanús-anyagot, valamint kábítószer értékesítéséhez használt eszközöket is lefoglalt. A kábítószer-kereskedelem bűntette miatt indult eljárásban az ügyészség a gyanúsítottak letartóztatásának elrendelésére a szökés-elrejtőzés veszélye, az eljárás meghiúsításának veszélye valamint a bűnismétlés veszélye miatt tett indítványt.

Az ügyészi indítvány tárgyában a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája a mai napon, telekommunikációs eszköz útján megtartandó üléseken fog dönteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában