Kettős gyilkosság

2021.06.21. 12:23

Végzett magával a szegedi kettős gyilkos – Fotók, videó

Békés megyében találták meg annak a 28 éves gyógyszerésznek a holttestét, aki egy fiatal nőt és egy fiatal férfit ölt meg szombaton este Szeged belvárosában, egy lakásban. A 28 éves gyógyszerész a város egyik bevásárlóközpontjának patikájában dolgozott, és féltékenységből ölhetett. A gyilkosság annyira brutális volt, hogy a rendőrök még hétfőn délután is helyszíneltek.

Suki Zoltán

Fotó: Kuklis István

Fotó: Frank Yvette [email protected]

Azonnal hajtóvadászat indult, amikor kiderült, hogy egy 28 éves gyógyszerész megölt egy fiatal párt szombaton este egy szegedi, belvárosi lakásban. Az agyonlőtt áldozatokat vasárnap este találták meg a fiatal lány szülei, akik azért kezdték keresni, mert nem érték el telefonon. Ők értesítették a rendőröket is, akik gyorsan rájöttek, hogy a patikus ölhetett, aki a Mercedesével még szombaton este elmenekült. A kutatásba bevonták a Terrorelhárítási Központ munkatársait is.

Sokan azt hitték, hogy külföldre szökött, a nyomok azonban Békés megyébe vezettek, így a hajtóvadászatba bekapcsolódott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya is.

Végül hétfőn délután a Készenléti Rendőrség Légirendészeti Szolgálatának helikoptere vette észre a férfi autóját a Békés megyei Szanazugnál, ahol megtalálták a holttestét. Öngyilkos lett.

A gyilkosság annyira brutális volt, hogy a rendőrök még hétfőn délután is helyszíneltek. A Petőfi sugárúti ház előtt még akkor is véres törlőkendőkkel, és más eszközökkel teli zsákok voltak. Az egyik, szomszédos lépcsőházban élő férfi azt mondta, hogy többször is látta a ház előtt azt a Mercedes C200-as típusú autót, amivel a több ember megölésével gyanúsított férfi elmenekült, viszont a gyilkosság idején semmi sem tűnt fel neki. Egy másik férfi pedig, akinek az irodája van a szomszédos lépcsőházban arról beszélt a Délmagyarországnak, hogy a házban többségében idősek laknak, nem szokott probléma lenni a lakókkal. Az egyik lakásban azonban rendszeresen cserélődtek a bérlők, de azt nem tudta megerősíteni, hogy az az volt-e amelyikben a gyilkosság történt.

A kettős gyilkosság egy másik szomszéd szerint féltékenységből történhetett. A fiatal lány korábban a gyógyszerész barátnője volt, aki valószínűleg nem tudta elviselni a szakítást, ezért rontott rá a párra szombaton este.

Annak ellenére, hogy a tettes előkerült, az ügyben még van mit tisztázni, ezért a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság több emberen elkövetett emberölés miatt még nyomoz.

A Tények stábja is a helyszínen járt, összeállítást készítettek az eset kapcsán. A videó a linkre kattintva érhető el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában