Csengele

2021.06.01. 08:12

Kenderültetvényt találtak a rendőrök

delmagyar.hu

A helyi körzeti megbízott információi alapján tartottak kutatást a nyomozók egy csengelei tanyán, ahol 648 tő, különböző fejlettségi szakaszban lévő kábítószernek minősülő indiai kendert találtak, melyeket fóliasátorban és szabadföldön is neveltek. Ennek eredményeként a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklása bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást – őrizetbe vétele mellett – N. Péter István 49 éves csengelei lakos ellen – tudtuk meg a rendőrségtől.

A rendelkezésre álló adatok szerint az elkövető a tanyáján hónapok óta marihuánát termesztett. Az előzetes szakértői vélemény alapján a lefoglalt növények – Cannabis indica – kábítószernek minősülnek. A 49 éves csengelei férfit az egyenruhások előállították a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd kezdeményezték letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában