Több tízezer forint volt benne

2021.06.23. 13:32

Pénztárcatolvajt keresnek – fotó a gyanúsítottról

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik a felvételen látható személy azonosításában, aki Kisteleken, a Dózsa György utcában egy pénztárcát tulajdonított el.

delmagyar.hu

20210420 Szeged Elhagyott pénztárca személyi igazolvánnyal, bankkártyával, és egyéb iratokkal. Képen: illusztráció Fotó: Karnok Csaba KC Délmagyarország (DM)

Fotó: Karnok Csaba (illusztráció)

 

A Kisteleki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytatlopás vétség gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A feljelentés adatai szerint az elkövető 2021. június 17-én a kora délutáni órákban a sértett figyelmetlenségét kihasználva eltulajdonította a pénztárcáját, az abban tartott több tízezer forinttal és személyes okmányokkal együtt.

A közelben lévő biztonsági kamerák felvételt készítettek a feltételezett elkövetőről.

Fotó: Police.hu

 

A rendőrök kérik, hogy aki a képeken látható személyt felismeri, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a rendőrségen. A névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság 06-62-562-400 hívószámán, továbbá az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es segélyhívó telefonszámon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában