Szeged

2021.09.22. 10:24

Sokáig lesz börtönben a lányait molesztáló férfi

Jogerősen tizenkét év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Ítélőtábla egy Békés megyei férfit, aki gyermekkorú lányait inzultálta szexuálisan – tájékoztatta a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség szóvivője szerdán az MTI-t.

MTI

20210507 Szeged Az Ítélőtábla épülete Képen: Szegedi Ítélőtábla fotó: Kuklis István Délmagyarország DM KI

Forrás: Illusztráció

Fotó: Kuklis István

A táblabíróság – helybenhagyva az elsőfokú ítéletet – szexuális erőszak bűntettében mondta ki bűnösnek a vádlottat és végleges hatállyal eltiltotta bármely olyan foglalkozás gyakorlásától vagy egyéb tevékenységtől, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét, gondozását, gyógykezelését végzi, vagy vele egyéb hatalmi, befolyási viszonyban áll.

A bűnösségét beismerő, a cselekmények elkövetésekor hat gyermeket saját háztartásában nevelő férfi 2018-tól 2020 februárjáig részben erőszakot, részben fenyegetést alkalmazott két gyermekkorú lányával szemben, miközben őket szexuálisan inzultálta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában