Gerendáról lógatták le

2021.10.02. 10:04

Úgy szárították a marihuánát a két faluban, mint a paprikafüzért – Galéria

A rendőrök egy összehangolt akció keretében elfogtak két férfit, akik Magyarcsanádon és Apátfalván termesztettek marihuánát.

delmagyar.hu

Fotó: Police.hu

Az elkövetők néhány hete kerültek a makói nyomozók látókörébe, miszerint ingatlanuk udvarában kábítószert termeszthetnek. A rendőrök széleskörű adatgyűjtésének eredményeként realizálódott, hogy a férfiak valóban kannabisz növények gondozásával foglalkoznak szabadidejükben.

A Makói Rendőrkapitányság munkatársai kábítószer-kereső kutyákkal 2021. szeptember 30-án Magyarcsanádon és Apátfalván több helyszínen egy időben kutatást tartottak, melynek eredményeként több tő, kifejlett, gondozott marihuána növényt foglaltak le.

A feltételezett elkövetőket előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták, akik a bűncselekmény elkövetését elismerték. A gyanúsítottakkal szemben a Makói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán termesztéssel elkövetett kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában