Balesetet szenvedett menekülés közben

2021.11.25. 10:06

Rendőröknek nézte a vadászokat az embercsempész

Balesetet szenvedett menekülés közben az az embercsempész, aki a vadászokat rendőröknek nézte, ezért nagy sebességgel menekülőre fogta.

delmagyar.hu

Forrás: Pixabay.com

A gyanúsított megbízói 4, magát szír állampolgárságúnak valló személyt juttattak át illegálisan Magyarország területére. A férfi Öttömös

külterületén november 22-én 13 óra körül – röviddel azt követően, hogy egy szerb honosságú autójával az országba belépett – felvette az illegális határátlépőket.

A férfi ezután észlelte, hogy a vadászok meglátták, ezért nagy sebességgel egy rossz minőségű dűlőútra hajtott, majd egy fának ütközött.

Az ütközés következtében az autó kigyulladt, míg az illegális határátlépők közül hárman az erdőbe futottak, negyedik társukat és a gyanúsítottat pedig a rendőrök állították elő.

A gyanúsított utasai a Magyarország területére történő belépéshez és az ország területén történő tartózkodáshoz szükséges feltételekkel nem rendelkeztek.

Szökés gyanúja miatt az ügyészség indítványt tett a férfi letartóztatására.

A Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója a mai napon telekommunikációs eszközzel megtartott ülésen fog dönteni az indítványról – közölte Kopasz Zsolt főügyész.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában