Így mérgezte meg apósát

2021.11.10. 07:35

Születésnapi ajándék italnak álcázta a fagyállót – Videó

Apósától akart megszabadulni egy 35 éves szentesi férfi, azt gondolta, ha megmérgezi, sosem derül ki.

delmagyar.hu

Forrás: Police.hu

A 35 éves szentesi férfi kihallgatásán elismerte, hogy zavarta apósa alkoholista életmódja, és eldöntötte, hogy valahogy eltávolítja őt a családból. Azt gondolta, ha megmérgezi, az nem derül ki, ezért egyik ismerősétől kért fagyállót, beletette egy csatos sörösüvegbe és a palackot becsomagolta.

Egy cédulára ráírta, hogy születésnapja alkalmából fogadja szeretettel, majd két keresztnévvel alá is írta a jókívánságot.

Miután elkészült a csomag, elment az apósához Szarvasra, és átadta neki azzal, hogy az ajándék a postaládája előtt volt, ő csak felvitte a lépcsőházból, ha már meglátta, hogy ott van. Másnap hívta a felesége szüleit, érdeklődött a hogylétük felől és az anyósa rögtön mondta neki, hogy a férje rosszul lett és kórházba került. A férfi azt állítja, ekkor már megbánta, amit tett, szerette volna, hogy a felesége édesapja meggyógyuljon, de tizenkét nap múlva meghalt – írja a Police.hu.

Az eset szeptemberben történt, a szarvasi áldozatot 14-én vitték kórházba, 26-án elhunyt. A rendőrök november 8-án fogták el a gyanúsítottat, a Békés Megyei Rendőr-Főkapitányság előre kitervelten, aljas indokból elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában