Többen megsérültek

2022.01.12. 11:08

Robbanás, két tűzeset és két baleset is történt kedden

delmagyar.hu

Forrás: Karnok Csaba

Teljes terjedelmében égett egy kazánház kedden egy apátfalvi családi házban. A tüzet a makói hivatásos tűzoltók oltották el két vízsugárral, személyi sérülés nem történt. 

Robbanás történt, majd tűz keletkezett egy családi házban kedden délben Szegeden. A Hunyadi térre riasztották a város hivatásos tűzoltóit. A tűzoltók kiérkezésére a szomszédok egy férfit kimentettek a házból, a sérültet a tűzoltók vitték ki a mentőautóhoz. Azonnal megkezdték az oltást, ekkor már a súlyosan károsodott lakóház tetőszerkezete is beomlott. Kiemelt feladat a beavatkozás során, hogy a ház közvetlen közelében lévő társasházat is megvédjék a károsodástól.  A tűzoltók a létra megtelepítését követően a még ép tetőrészt megbontva oltották a lángokat. Mintegy húsz tűzoltó dolgozott a helyszínen, a munkálatokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat szakembere irányította. A sérültet mentőhelikopter szállította kórházba. Az eset körülményeit vizsgálják a szakemberek. 

Árokba hajtott egy személyautó kedden Domaszéknél, az 55-ös úton. A műszaki mentést a szegedi tűzoltók végezték el, a balesetben egy ember megsérült. 

Árokba csúszott egy betegszállító autó kedden Makónál. A város hivatásos tűzoltói vontatták vissza a járművet az úttestre, az autó a beavatkozást követően biztonságban tovább haladhatott, senki sem sérült meg – közölte Molnár Krisztina megyei katasztrófavédelmi szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában