Szegedi hírek

2022.03.24. 09:33

Szegeden és környékén futtatott prostituáltakat anya és lánya - Videó

Tavaly nyár óta 3 fiatal nő élethelyzetét kihasználva szervezték a szexuális szolgáltatások nyújtását.

delmagyar.hu

A kép illusztráció. Forrás: Bors

A Csongrád-Csanád megyei főügyészség közleménye szerint anya és lánya 2021. augusztusától a sértettek kiszolgáltatott helyzetét kihasználva bírtak rá 3 nőt arra, hogy Szegeden és környékén pénzért szexuális szolgáltatásokat nyújtsanak. Felügyelték, irányították, szervezték a prostitúciós tevékenységet, majd a nők teljes keresetét elvették.

 

A futtatott nők valamennyien nehéz anyagi körülmények között éltek, bérelt lakásokban biztosították számukra a "munkát".

A bűncselekményből szerzett vagyonból a gyanúsítottak vásároltak két gépkocsit mintegy 20 millió Ft értékben és egy 26 millió Ft értékű lakást is. A nyomozók vagyonvisszaszerzési eljárás során az ingatlant zár alá vették, a járműveket lefoglalták.

 

 

Az emberkereskedelem bűntette miatt indult büntetőeljárásban az ügyészség a szökés, elrejtőzés, a bűnismétlés és az eljárás meghiúsításának veszélyére figyelemmel tett indítványt a gyanúsítottak letartóztatásár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában