A román-magyar határszakaszon is várni kell

2022.06.25. 16:38

Három óra várakozás a röszkei határátkelőnél

Delmagyar.hu

A Nyugat-Európából hazatérő vendégmunkások és a nyaralni induló turisták miatt torlódás alakult ki a röszkei határátkelőhelyek kilépő oldalán szombaton délután - közölte a rendőrség a honlapján. Az autópályán és a közúti határátkelőhelyen Röszkénél Szerbiába tartóknak három órát kell várniuk a határátlépésre, a hazánkba tartó teherautósok is három óra várakozásra készülhetnek a rendőrség honlapján található határinfó szerint. Az ásotthalmi közúti határátkelőhely kilépő oldalán egyórás a várakozás. A gyorsabb határátlépés érdekében az utazók választhatják a tiszaszigeti vagy a kübekházi határátkelőhelyet, melyek 7 és 19 óra között működnek.

Szintén élénk a forgalom a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen. A Romániából személygépkocsival érkezőknek és az odatartóknak egyaránt két órát kell várakozniuk. A nagylaki közúti átkelőnél mindkét irányban egyórás a várakozás. Az utazók itt az egész nap működő kiszombori átkelőt választhatják.

Az utazók a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről bővebben a rendőrség határinfó oldalán, illetve a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában