Három az egyben

2022.08.30. 09:11

Ittasan, bekábítószerezve ment neki a parkoló autónak a vezetéstől eltiltott férfi

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfivel szemben, aki egy vezetés során három bűncselekményt is megvalósított.

Delmagyar.hu

A vádirat szerint a járművezetéstől eltiltott vádlott 2021. augusztus 30. napján éjjel ittas állapotban és kábítószer fogyasztását követően közlekedett Szeged belterületén egy személygépkocsival, amikor az útról lesodródva egy szabályosan parkoló autónak ütközött. A megrongálódott, üzemképtelen gépkocsit az utasával az úttestről letolták, majd taxit hívtak, hogy a helyszínről az adataik hátra hagyása nélkül távozzanak. Az ütközést azonban észlelte a parkoló autó tulajdonosa és a rendőröket értesítve megakadályozta a vádlott helyszínről távozását.

A járási ügyészség a férfit járművezetés eltiltás hatálya alatt bűntettel, kábítószer birtoklásának és ittas állapotban elkövetett járművezetés vétségével vádolja. A vádlott bűnösségéről a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában