Csongrád-Csanád megye

2022.08.22. 11:28

Kilencszáz szalmabála égett szombaton

delmagyar.hu

Illusztráció: Katona Tibor

Kilencszáz szalmabála égett szombaton reggel Csanádpalota külterületén. A tüzet a makói, a mezőkovácsházi, a hódmezővásárhelyi és az orosházi tűzoltók oltották el, személyi sérülés nem történt.

A szombati viharban a megye hét pontján kellett mentést végezniük a tűzoltóknak. Mind a hét helyen a lehasadt ágak okoztak fennakadásokat a forgalomban. Csongrádra, Szegedre, Hódmezővásárhelyre és Szentesre is riasztották az egységeket. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Kisbusszal karambolozott egy személyautó vasárnap az M43-as autópályán Szegednél. A szegedi tűzoltók áramtalanították a járműveket, senki sem sérült meg.

Árokba hajtott egy autó vasárnap Szegeden, a Széksósi úton. A műszaki mentést a szegedi egység végezte el, senki sem sérült meg.

Vezetékre dőlt egy nagy méretű fa vasárnap Kiszomboron. A makói tűzoltók érkeztek a helyszínre, motoros láncfűrésszel végezték el a beavatkozást.

A forgalmat is veszélyeztette egy nagy méretű, lehasadt faág vasárnap Csongrádon. A város hivatásos tűzoltói rövid idő alatt elvégezték a mentést, melynek köszönhetően a forgalom zavartalanul haladhatott tovább.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában