Tűz

2022.08.20. 10:41

Szalmakazlak égtek Csanádpalotánál, autóroncsok lángoltak Szegednél

Traktor is segíti az oltást.

Delmagyar.hu

Fotó: Tóth Imre

Kettő darab nagyméretű szalmakazal, nagyjából kilencszáz körbála és egy hektáron a környező aljnövényzet égett Csanádpalota külterületén. A tűzhöz riasztott makói, mezőkovácsházai és hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók több vízsugárral és kéziszerszámokkal 15.30-ra eloltották az egy hektáron égő tüzet. Az egységek a körbálákat felügyelet mellett leégették. A beavatkozást a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A rajok munkáját két erőgép is segítette.

 

Korábban írtuk:

Kettő darab nagyméretű szalmakazal ég Csanádpalota külterületén. A tűzhöz riasztott makói, mezőkovácsházai és hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók több vízsugárral és kéziszerszámokkal folyamatosan oltják a tüzet - tudtuk meg a katasztrófavédelem honlapjáról. A helyszínre tartanak az orosházai hivatásos tűzoltók és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is. Az egységek munkáját egy traktor is segíti.

Tegnap este Szeged tanyai részén égett az avar két hektáron, tíz autóroncs és szemétrakás is lángra kapott. Este 22.30 körül jött a hír, hogy a tűzoltók öt vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották a lángokat, akkor már az utómunkálatokat végezték. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában