Lezárt akta

2022.10.15. 08:43

A bűn szaga

A Csongrádi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy csanyteleki nő ügyében, aki illatszereket és tisztálkodási eszközöket lopott egy drogériából.

Delmagyar.hu

A megalapozott gyanú szerint egy 29 éves csanyteleki nő 2022. március 24-én délután vásárolni tért be egy csongrádi drogériába. A feltételezett elkövető vásárlási szándéka időközben megváltozott, ezért a kosár helyett táskájába dugta el a szimpatikus termékeket. Az üzletből több mint 100 ezer forint értékű parfümmel, sminkkel és tisztálkodási eszközzel távozott, fizetés nélkül.

A rendőrök a nyomozás során azonosították a tolvajt, akit elfogtak és előállítottak a Csongrádi Rendőrkapitányságra, ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozók az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték a Csongrádi Járási Ügyészség részére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában