Emberölés

2022.10.20. 16:34

Brutálisan végezhettek a szegedi nővel

A környékbeliek szerint évek óta probléma volt azzal a nővel, akivel még kedden végzett az élettársa egy újszegedi házban. A 44 éves nő és társasága folyamatosan részegen hangoskodott, már többször is rájuk hívták a rendőröket. A 40 éves férfit elkapták az egyenruhások.

Suki Zoltán

Folyamatosan ivott a társaság, ismerték őket a Székely soron. Fotó: Török János

Ahogy azt portálunk a reggeli órákban hírül adta, belehalt sérüléseibe egy nő Szegeden, akit élettársa bántalmazott. A rendőrök őrizetbe vették a férfit. A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság azt közölte tegnap, hogy a rendőrökhöz kedden késő délután érkezett riasztás arról, hogy egy 40 éves férfi italozás közben annyira megverte az élettársát, hogy a 44 éves nő életét már nem lehetett megmenteni. A férfit a Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai elfogták és előállították, és halált okozó testi sértés miatt indult eljárás ellene.

A rendőrségi közleményből részletek nem derültek ki, de egy közelben lakó férfi elmondta, hogy a házban lakók szerint mi történhetett aznap este. Azt mondta, hogy Brigitta évek óta a házban élt, és két lánya is van, akiket a gyámügy már elvett tőle az életvitele miatt. Ez nem lehetett véletlen, mert rendszeresen részegen vitte le a gyerekeit is játszani a közeli térre, ahol a hajléktalanok és az alkoholisták rendszeresen gyülekeznek. A nő rendszeresen közülük szemelte ki magának az élettársát. Egy korábbi férfi a nő akkor még velük élő anyját is megverte, a férfi azóta is börtönben van.

A mostanival néhány hónapja élhettek együtt, de a a veszekedések most sem szűntek meg. A környékbeli férfi azt is elmondta, hogy a gyilkosság napján már egyszer rendőrt kellett az italozó társaságra hívni, de annyira részegek voltak, hogy a nevüket is alig tudták megmondani.

Végül, hogy pontosan mi történt a kilencedik emeleti lakásban, nem tudni, de azt beszélik, hogy a férfi brutálisan végzett az asszonnyal, gyakorlatilag agyonverte. A lakásban hárman lehettek, és a harmadik férfi értesítette a rendőröket, amikor észrevette mi történt. A halált okozó testi sértés gyanúsítottját rövidesen letartóztathatja a bíróság.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában