A katasztrófavédelem hétfői napja

2022.10.18. 12:35

Halálos baleset, égő terasz és szén-monoxid

Mindszentnél és Szegednél is történt baleset, ahogy arról portálunk is beszámolt.

Delmagyar.hu

Egy családi ház terasza égett hétfőn délelőtt Csongrádon. A szentesi és a csongrádi tűzoltók érkeztek a helyszínre, a tűz ekkor már elérte a tetőszerkezetet is. Négy vízsugárral oltották el a lángokat az egységek, a tűzben senki sem sérült meg - tudtuk meg a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleményéből.

Jelzett és életet mentett a szén-monoxid-érzékelő hétfőn reggel egy makói családi házban. A fürdőszobában elhelyezett készülék riasztott, a lakók azonnal hívták a segélyhívót. A makói tűzoltók mérőműszerei is kimutatták a megemelkedett koncentrációt. A gázszolgáltató a lakók biztonsága érdekében előírta a fűtőberendezés karbantartását. Az érzékelőnek köszönhetően senkinek sem esett baja. 

Fának ütközött egy autó hétfőn kora délután Mindszenten, a halálos balesetről portálunk is beszámolt. A hódmezővásárhelyi tűzoltók végezték el a műszaki mentést.

Súlyos balesetnél avatkoztak be a szegedi tűzoltók hétfőn délután. Ahogy azt a Delmagyar.hu is hírül adta, teherautó és személyautó karambolozott az 5-ös főúton Szegednél. Mindhárom utast a tűzoltók emelték ki az összeroncsolódott személyautóból, a sofőrt kézi erővel, a két utast pedig csak feszítővágó segítségével tudták kiszabadítani. A műszaki mentést teljes útlezárás mellett végezték el az egységek. A teherautó sofőrje nem sérült meg.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában