Egy telefon kálváriája

2022.10.03. 11:44

Véletlenül eltettek egy telefont Makón, de lopás lett belőle

A rendőrök befejezték a nyomozást azzal a négy személlyel szemben, akik egy talált telefont érékesítettek több alkalommal.

delmagyar.hu

Fotó: police.hu


A mobiltelefon kálváriája 2021. október 1-jén kezdődött, amikor a készüléket egy makói asszony egy bevásárlóközpontban a fizetést követő csomagoláskor véletlenül összefogta a vásárolt termékekkel és hazavitte. Otthon meglepődve vette tudomásul a mobil jelenlétét, majd élettársával közösen elhatározták: a gyereküknek adják az eszközt. A fiú azt elfogadta, ezt követően egy fehérgyarmati férfival két tévére cserélte el. Az ügylet során mindkét fél tudta, hogy a telefon véletlenül került a birtokukba, az más tulajdona. A mobil sorsa itt még mindig nem teljesült be, ugyanis annak újdonült használója büszkén mutogatta barátainak új szerzeményét, nem titkolva annak történetét sem, mikor ismerősei közül valaki szemet vetett rá; a készülék újfent csere tárgyát képezte.

A rendőrség a telefon tulajdonosa által megtett feljelentés alapján indított eljárásban a szükséges adatgyűjtést elvégezte, az ügyet kisebb értékre elkövetett lopás vétségének elkövetése miatt küldték meg az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában