Vádat emelt az ügyészség

2022.11.10. 10:00

Hónapokon keresztül bántalmazta az élettársát

A Makói Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfivel szemben aki még a vasúti kocsi mosdójában is zaklatta élettársát, majd a biztonsági őrre is rátámadt.

delmagyar.hu

Illusztráció: Pesti Tamás

A vádirat szerint a férfi 2020. szeptembere óta élt élettársi kapcsolatban az egyik megyebeli faluban a sértettel. A kapcsolatuk kezdetétől egészen a 2021. januári szakításukig a férfi több alkalommal bántalmazta a nőt, testszerte megütötte, megrugdosta, megpofozta. Előfordult az is, hogy a vádlott éjszakánként kikötözte az ágyhoz a sértettet egy-egy órára, hogy mindig vele maradjon. 

Végezetül tavaly nyáron a vádlott a szegedi vasútállomáson kereste a nőt, aki egy vasúti kocsi mellékhelyiségébe bújt el előle és annak ajtaját magára zárta. Mikor a vádlott a sértettet megtalálta ordítozni kezdett és WC ajtóba rúgott, amely betört. Ezt követően a vádlott a helyszínre érkező biztonsági őrt is az ajtónak nyomta, majd a helyszínről eltávozott.

Az ügyészség a férfit kapcsolati erőszak bűntettével és garázdaság vétségével vádolja. A vádlott bűnösségéről a Makói Járásbíróság fog dönteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában