Néhány órán belül elfogták az autótolvajt

Mintha otthon lenne, olyan természetességgel vitt el egy autót egy mindszenti férfi az egyik ház udvaráról. A járművet azonban épp hogy ellopta, össze is törte.

delmagyar.hu

Forrás: police.hu

A zárt kapun mászott be egy férfi 2022. december 27-én egy mindszenti udvarra, majd a házban megkereste a kocsikulcsot. A nagykaput kinyitva kitolatott, becsukta azt, végül kimászott és elhajtott. Az autóval Szegvár külterületén azonban árokba csúszott és totálkárosra törte a járművet. 
A hódmezővásárhelyi rendőrök az adatgyűjtés során néhány órán belül megállapították a feltételezett elkövető kilétét, akik elfogtak, előállítottak, gyanúsítottként kihallgattak és őrizetbe vettek. Mint kiderült a férfi nem sokkal korábban kábítószert is fogyasztott.
Ellene nagyobb értékre elkövetett lopás és kábítószer birtoklás miatt indult eljárás. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság nyomozói az illetékes ügyészségen kezdeményezték letartóztatását.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában