Épségben mentettek ki a lángokból két kutyát a hódmezővásárhelyi tűzoltók - fotók

Két nagytestű kutya az égő házban rekedt, ahonnan hét gázpalackot is kivittek, mielőtt felrobbantak volna. Épségben kimentették mindkettőt a tűzoltók.

Delmagyar.hu

Fotó: Koncz János/Hódmezővásárhelyi HTP

Tűz ütött ki szerdán este hét órakor egy hódmezővásárhelyi családi házban, a Görbe utcában. A helyszínre négy egység is érkezett. Ekkor a ház már teljes terjedelmében lángolt, a tűz átterjedt a melléképületre is. A tűzoltók több vízsugárral, minden irányból oltották a lángokat - számolt be portálunknak a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. 

Oltás közben összesen hét gázpalackot vittek ki az épületből, mielőtt azok felrobbantak volna. A munkálatok közben a tulajdonos elmondta a tűzoltóknak, hogy két nagytestű kutya a házban rekedt. A tűzoltók azonnal az állatok keresésére indultak, de a füstben először nem találták őket. Végül a második keresés eredményre vezetett, a riadt állatokat az egyik szobában megtalálták és épségben kimentették őket az épületből. Személyi sérülés nem történt, a munkálatok este kilenc órakor fejeződtek be.

A tűzesetről portálunk is beszámolt, fotókat is közöltünk

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában