Három tűzhöz is riasztották a tűzoltókat - fotók

A CSongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleményéből megtudtuk, hogy nem a hódmezővásárhelyi volt tegnap az egyetlen megyei tűzeset.

Delmagyar.hu

A hódmezővásárhelyi tűzről portálunk fotókat is közölt. Fotó: Donka Ferenc

A kéményben lerakódott korom izzott egy tanyaépületben szerdán Csongrádon. A város hivatásos egysége a kéményből eltávolította az izzó, füstölő lerakódást, megakadályozva ezzel egy nagyobb tűz kialakulását.

A tetőszerkezet egy része égett szerdán délután egy elhagyatott tanyaépületben Röszkén. A szegedi tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat, senki sem sérült meg. 

Teljes terjedelmében lángolt egy lakóház szerdán Hódmezővásárhelyen, a Görbe utcában, amiről portálunk hírt és fotókat is közölt. A város hivatásos tűzoltóit riasztotta a főügyelet, az egységek percek alatt a helyszínre értek. Ekkor már a melléképület egy része is lángolt. Az oltás során a tűzoltók négy gázpalackot vittek ki az épületből. A tüzet három vízsugárral oltották el az egységek, személyi sérülés nem történt. 

Két autó karambolozott szerdán Szegeden, a Csap utcában. A szegedi egység áramtalanította a járműveket, két ember megsérült. 

Két terepjáró ütközött szerdán Makón, a Hosszú utcában. A makói egység végezte el a műszaki mentést, egy ember megsérült a balesetben. 

Letört egy nagy méretű faág szerdán Csongrádon, a Szép utcában, veszélyeztetve az arra közlekedőket is. A város hivatásos egysége motoros láncfűrésszel végezte el a beavatkozást, melyet követően a forgalom zavartalanul haladhatott tovább az érintett útszakaszon. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában