Letartóztatásban a hódmezővásárhelyi díler - Videó

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség ügyeleti tevékenysége során letartóztatását indítványozta annak a férfinak, akit a nyomozó hatóság kábítószer-kereskedelem bűntettének elkövetésével gyanúsít.

delmagyar.hu

Fotó: police.hu

Az ügyben megalapozott gyanúja merült fel annak, hogy a gyanúsított 2023. január 19-én délután, Hódmezővásárhelyen kábítószert értékesített, illetve azzal régóta kereskedik, ezért a nyomozó hatóság másnap kutatást tartott a gyanúsított lakóhelyén, egyúttal őrizetbe vették a férfit. A férfi lakásában a rendőrök kiporciózott kábítószergyanús anyagokat és kábítószer fogyasztásához szükséges felszereléseket foglaltak le. 

A kábítószer-kereskedelem bűntette miatt indult eljárásban a főügyészség a szökés, elrejtőzés veszélyére, az eljárás meghiúsításának valamint a bűnismétlésnek a veszélyére figyelemmel tett indítványt a gyanúsított letartóztatásának egy hónapra történő elrendelésére.

A Szegedi Járásbíróság a terhelt letartóztatását az ügyészi indítvánnyal egyezően elrendelte. A bíróság végzését a főügyészség tudomásul vette, míg az ellen a gyanúsított és védője fellebbezést jelentett be, így az nem vált véglegessé. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában