Marihuánaültetvény volt a szegedi ház egész emelete

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfivel szemben, aki szegedi háza 4 emeleti szobájában termesztett kábítószert.

Delmagyar.hu

A vádirat szerint a vádlott 2022. áprilisát megelezően szegedi családi házának 5 emeleti szobájából négyben is marihuanát termesztett. A rendőrség tavaly április 1. napján tartott házkutatást, melynek során 34 virágcserépben találtak növényt, további 40 levágott szárú ágvégződést, összesen több, mint 4000 gramm mennyiségben. Lefoglaltak továbbá a rendőrök a termesztéshez szükséges fénycsöveket, 9 darab ventillátort, mozgó motorsíneket, digitális hőmérőket, 24 zsák virágföldet, mérlegeket, vákumozó gépet, zúzó tálat, növényszárító hálókat is. A lefoglalt kábítószer a jelentős mennyiség alsó határát meghaladta.

Az ügyészség a vádlottat jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklásának bűntettével vádolja, bűnösségéről a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában