Éveken át bántalmazta feleségét – letartóztatását indítványozta az ügyészség

A Szegedi Járási Ügyészség letartóztatását indítványozta annak a férfinak, aki ittas állapotban éveken át bántalmazta súlyos beteg feleségét.

delmagyar.hu

A megalapozott gyanú szerint a férfi és a felesége közötti viszony a gyanúsított alkoholfogyasztása miatt évekkel ezelőtt megromlott. A házastársak között rendszeresek voltak a viták, melyek során a férfi több alkalommal megütötte a nőt és ez akkor sem változott meg, amikor a sértetten évekkel ezelőtt műtét végeztek el betegsége miatt. A viták során szerzett sérüléseit a sértett alapozó festékkel tüntette el, de volt, hogy a nőt a férfi megrúgta, megharapta. Legutóbb a gyanúsított fojtogatta és megöléssel fenyegette meg a sértettet, melyet követően a férfivel szemben eljárás indult.

Az ügyészség a kapcsolati erőszak bűntette miatt indult eljárásban a férfi letartóztatásának egy hónapra történő elrendelését a bűnismétlés és az eljárás meghiúsításának veszélye miatt indítványozta.

Az ügyészi indítvány tárgyában a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója fog dönteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában