Felszámolták a rendőrök a móravárosi "kristálybarlangot"

"Kristály" fantázianevű új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy 61 éves nő Szegeden, a Kolozsvári téren. A rendőrök elfogták.

Delmagyar.hu

A díler mellett több fogyasztót is előállított a rendőrség Szegeden, amikor egy "kristálybarlangon" ütöttek rajta Móravároson. A megalapozott gyanú szerint a 61 éves nő az elmúlt egy évben rendszeresen kereskedett új pszichoaktív anyaggal Szegeden, a Kolozsvári téren. A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság bevetési egysége és a Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói egy összehangolt akció keretében 2023. február 8-án felszámolták a „kristálybarlangot”, a dílert és több fogyasztóját pedig elfogták és előállították.

A nő ellen eljárás indult új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, tudtuk meg a rendőrség közleményéből. A rendőrök őrizetbe vették és az ügyészségen kezdeményezték, hogy indítványozzák a letartóztatását. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában