Ruhák égtek egy szegedi tízemeletes ház tárolójában vasárnap

delmagyar.hu

Egy könnyűszerkezetes nyaraló tetőszerkezete lángolt pénteken délután Mártélyon, az üdülőtelepen. A hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók három egysége, valamint a mártélyi önkéntes egység közös erővel fojtotta el a lángokat, a tűzesetben nem sérült meg senki.

Mikrobusz és személyautó karambolozott pénteken Szegeden, az Újvidéki utcánál. A mentést a szegedi egység végezte el, nem sérült meg senki.

Szentesnél is baleset történt pénteken, a 4521-es útra riasztották a város hivatásos tűzoltóit. Két autó ütközött, két ember megsérült. A szentesi egység áramtalanította a járműveket, majd megszüntette a forgalmi akadályt.

Jelzett, ezzel életet mentett a szén-monoxid-érzékelő pénteken egy csanyteleki családi házban. Nyílt égésterű vízmelegítő működött az ingatlanban. A jelzőkészüléknek köszönhetően nem sérült meg senki.

Autó égett egy csongrádi nyaralóban szombaton reggel. A város hivatásos tűzoltói rövid idő alatt a helyszínre értek, két vízsugárral oltották el a lángokat. Nem sérült meg senki a tűzesetben.

Ruhák égtek egy szegedi tízemeletes ház tárolójában vasárnap délben. A tüzet a lakók eloltották, de a lépcsőház füsttel telítődött. A szegedi egység átszellőztette az épületet, és hőkamerával vizsgálta át az érintett helyiségeket. Senki sem sérült meg.

Egy autóroncs égett vasárnap délután Szegeden. A város hivatásos egysége oltotta el a lángokat, személyi sérülés nem történt.  

Szalagkorlátnak ütközött egy autós vasárnap Szegeden, az Árvízi emlékműnél a Tisza-parton. A szegedi tűzoltók áramtalanították a járművet, majd megszüntették az üzemanyag szivárgását. A sofőr nem sérült meg.

Árokba sodródott, majd felborult egy autó vasárnap Mártélynál, a 4521-es úton. A műszaki mentést a hódmezővásárhelyi hivatásos egység és a mártélyi önkéntes tűzoltók végezték el. Egy ember megsérült a balesetben. – írja összesítőjében a katasztrófavédelem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában