Testvérgyilkosság történt Szegeden

Egy negyvenéves férfi végzett néhány évvel fiatalabb testvérével szombaton, valamikor késő este Szegeden, a Kossuth Lajos sugárút egyik házában. Utána a férfi magát is megölte.

delmagyar.hu

Fotó: Gémes Sándor

Rengeteg rendőr vonult ki a Kossuth Lajos sugárút egyik, körforgalomhoz közel eső házához vasárnap kora délután. Kiderült, hogy súlyos családi tragédia történt az épület egyik első emeleti lakásában, ahol egy férfi megölte saját öccsét. Balázs Csaba, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense a helyszínen elmondta, hogy vasárnap kora délután érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy előző nap késő este egy férfi megölte a vele együtt lakó testvérét, majd magával is végzett. A rendőrök azonnal a helyszínre indultak, és a lakásban két holttestet találtak. A sajtóreferens hozzátette, hogy emberölés bűntett miatt indítottak eljárást az ügyben.

A Délmagyarország úgy értesült, hogy az idősebb férfi 40, testvére 37 éves volt, és az idősebb ölte meg a fiatalabb férfit, úgy, hogy megfojtotta. Hogy magával pontosan hogyan végzett, azt egyelőre nem árulta el a rendőrség, az orvosszakértő még vasárnap késő délután is vizsgálta a holttesteket.

Fotó: Gémes Sándor

Megtudtuk azt is, hogy a gyilkos még szombaton késő este telefonon felhívta egyik ismerősüket, és elmondta mit tett. Ezt azonban az ismerős valószínűleg nem vette komolyan, viszont amikor másnap meglátta, hogy mi történt, azonnal szólt a rendőröknek.

Sikerült beszélnünk a helyszínen egy szomszéd lépcsőházban élő párral, akik naponta többször is sétáltatják a kutyájukat a környéken. Ők azt mondták, hogy személyesen nem, csak látásból ismerték a férfiakat, de szerintük „semmi gond” nem volt velük. Csendesen éltek, nem zavarták a környéken élőket. Hogy pontosan miért történt a tragédia, azt a rendőrség vizsgálja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában