Motoros baleset a 47- es főúton Hódmezővásárhelynél - Fotók

delmagyar.hu

Fotó: Donka Ferenc

Kettő mentő érkezett annak a balesetnek a helyszínére amely Hódmezővásárhely közelében történt 47- es számú főút 194- es szelvénynél. Értesüléseink szerint egy személyautó a Kutasi út irányából fordult ki a főútra a Stop táblát figyelmen kívül hagyva.

Szeged felől a 47- es számú főút elkerülő szakaszán érkezett egy másik szürke színű személyautós, mögötte egy motorossal.A  szürke színű személyautós hirtelen fékezésbe kényszerült az elé forduló autós miatt,ennek következtében a mögötte lévő motoros feltehetőleg ezt már későn észlelte, elcsúsztatta motorját, majd a szürke autó hátuljának és egy balra kanyarodni szándékozó másik személyautónak ütközött. Balesetben a motoron közlekedő középkorú férfi és egy nő sérült meg ,őket a mentőszolgálat munkatársai a helyszínről a kórházba szállította. Baleseti helyszínelés időtartamára az érintett kereszteződésnél félpályás útlezárás volt érvényben, rendőri forgalomirányítás mellett. A baleset pontos körülményeit a rendőrség tovább vizsgálja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában